Trakker Producten

Over Ons

Innovatie. Kwaliteit. Comfort.

Deze drie waarden zijn de kern van Trakker en vormen elk product dat we produceren, van shelters tot bagage, van kleding tot kookgerei.

Trakker producten worden gebruikt door toegewijde karpervissers in het VK en Europa en het is onze missie om jouw karperviservaring zo comfortabel mogelijk te maken. We gebruiken de beste materialen en productieprocessen om toonaangevende producten te leveren die jou en jouw uitrusting beschermen tegen de elementen.

Ons interne ontwerpteam, bestaande uit gepassioneerde vissers, werkt hard om producten te ontwikkelen waarvan ze weten dat je ze nodig hebt om het meeste uit je tijd aan de waterkant te halen en zijn constant op zoek naar nieuwe en innovatieve oplossingen.

Als je voor Trakker kiest, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid, allemaal ondersteund door een innovatief ontwerp.

DE THUISBASIS VAN DE TEMPESTĀ®

Trakker is de thuisbasis van de snelst op te zetten shelter met het bekroonde Tempest assortiment. Dankzij het unieke, gepatenteerde ontwerp kan de Tempest in minder dan 60 seconden worden opgezet en het exclusieve Aquatexx EVĀ® materiaal houdt je warm en droog in de zwaarste omstandigheden.